Tuotteet

Wiljami kauratyyny

Kauralla täytetty hoitotyyny

Viljahauteen käyttö erilaisten kipujen ja kolotusten helpottajana on vanhaa hyväksi havaittua kansanperinnettä. Wiljami-hoitotyynyn sydän on puhdasta lähipellon kauraa ja päällinen luonnollista ja kestävää puuvillaa tai pellavaa. Lämmin Wiljami lievittää lihassärkyä, päänsärkyä, flunssaista oloa ja kasvukipuja. Lämpimäksi unikaveriksi lapselle, helpottaa levottomuutta ja auttaa nukahtamisessa. Kylmä Wiljami auttaa reumakipuihin, venähdyksiin ja turvotuksiin.

Wiljameita saatavilla hoitohuoneelta, hinta 30€, maksu käteisellä.


BLACK STUFF

Ravintolisä vatsalle ja suolistolle. Black Stuff yhdisti luonnonlääkinnän vanhat perinteet moderniin biotekniikkaan. Koivun ligniinistä ja pakurikäävästä jalostettu polyfenoli-humusyhdiste vaikuttaa suolistosi bakteerikannan eli mikrobiomin hyvinvointiin. Kun suolistobakteerisi voivat paremmin, tunnet sen koko kehossasi.

  • Ennakoitavampi vatsan ja suoliston toiminta
  • Parempi palautuminen ja uni
  • Vähentynyt stressin tuntu arjessa
  • Lisääntynyt energia ja jaksaminen 
  • Parempi olo yleisesti
  • Hiusten ja kynsien voimakkaampi kasvu

Polyfenolit, ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot tehoaineina

Humusaineet kuljettavat mukanaan mm. mineraaleja ja hivenaineita sekä energia-aineenvaihduntaan liittyviä elementtejä säädellen hapetus-pelkistysreaktioita, eli  oksidaatiota ja antioksidaatiota siellä, missä ja miten näitä reaktioita tarvitaan. Nämä orgaaniset hapot siis osallistuvat kehosi kemiallisiin säätelyprosesseihin siten, kuten luonto on sen tarkoittanut. Ja suolistobakteerisi suorastaan rakastavat humusaineita. 

Black stuffia saatavilla hoitohuoneelta, hinta 35€, maksu käteisellä.

VITA AKTIVE®

Vita Aktive® on koko perheen monivitamiini-hivenainetabletti, joka sopii myös raskaana oleville päivittäiseen käyttöön. Vita Aktive® sopii lisäksi terapeuttiseen käyttöön vitamiinien ja hivenaineiden lisääntyneeseen tarpeeseen. Tuote sopii myös koirille ja kissoille. Vita Aktive® sisältää niitä ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin terveyden ylläpitämiseen. Se sisältää ravintoaineet oikeassa suhteessa ja oikeassa muodossa rasittamatta elimistöä liian suurina pitoisuuksina. Ravintoaineiden synergia lisää valmisteen tehoa.

Vita Aktivea® saatavilla hoitohuoneelta, hinta 30€, maksu käteisellä.