Hoidot

Klassinen hieronta

Hieronnan aikana saat jakamattoman huomioni. Iholla tuntuva miellyttävä kosketusaistimus luo lähes poikkeuksetta läheisen ja luottamuksellisen hoitosuhteen välillämme. Saatat rohkaistua kertomaan omista huolistasi ja ongelmistasi, jolla on psyykkisesti rentouttava vaikutus. Hieronnan aikana on helppo puhua jopa vähäpätöisistä asioista, joilla voi olla hoidon kannalta kuitenkin tärkeä merkitys. Yhtä lailla voit halutessasi vain nauttia hieronnasta hiljaisuudessa. Hieronnan hyötyjä:

 • rentouttaa ja vähentää stressiä
 • lihaskireyden poistaminen ja jännitystilojen ennaltaehkäisy
 • unen laatu ja keskittymiskyky paranee
 • nivelten liikkuvuuden parantuminen
 • kivun poistuminen ja lievittyminen
 • kuona-aineiden poistuminen ja aineenvaihdunnan vilkastuminen
 • nopeuttaa palautumista työn ja liikunnan rasituksista
 • kehon vastustuskyky lisääntyy
 • ennaltaehkäisee vammojen ja kiputilojen syntyä
 • poistaa turvotusta ja parantaa verenkiertoa
 • parantaa lihasten elastisuutta, venyvyyttä ja aineenvaihduntaa
 • hoitaa kiinnikkeitä ja pehmentää arpikudosta
 • opettaa tiedostamaan omaa kehoaan

Klassisen hieronnan lisäksi käytän hoidoissa monipuolisesti eri tekniikoita kuten mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia, erilaisia venytystekniikoita, triggerpisteiden käsittelyä sekä faskia eli lihaskalvojen käsittelyä.

Hoitoni koostuu asiakkaan kehon kiputilojen ja ongelmakohtien kartoittamisesta alkuhaastattelun, tutkimisen ja testaamisen avulla. Työssäni pyrin hoitamaan asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni.

Purentalihasten käsittely

Purentaelimistön toimintahäiriöt – TMD (temboromanibular disorders) on yleisnimitys leukanivelen, purentalihasten, hampaiston ja niihin liittyvien kudosten kivuille ja muille ongelmille.

Tavallisimpia oireita ovat hampaiden, pään ja kasvojen alueen, sekä niskahartiaseudun säryt, korvasärky, kuulonalenemat tai herkistymät ja erilaiset naksahdukset suuta avattaessa ja suljettaessa. Ihmisillä, joilla esiintyy yöpurentaa, purentavirheitä tai hampaiden narskuttelua ovat nämä ongelmat yleisiä.

Puremalihasten ja leukanivelten käsittelyllä rentoutetaan kireät lihakset sekä suun ulko- että sisäpuolelta ja normalisoidaan leukanivelten liikettä. Käsittelyn yhteydessä otetaan monipuolisesti huomioon myös muut niska-hartiaseudun kudokset. Käsittely tehdään asiakkaan sietokyvyn mukaan ja tarkoitus ei ole satuttaa vaan päinvastoin rauhoittaa kehoa ja rentouttaa kudoksia.

Akupunktio

On tuhansia vuosia vanha hoitomuoto Kiinasta. Siinä kehoa hoidetaan hyvin ohuilla neuloilla, jotka pistetään tarkasti akupunktiopisteisiin, joita kehossamme on sadoittain. Akupunktiopisteet sijoittuvat niin kutsutuille meridiaaneille eli hermopäätteiden muodostamille radoille. Akupunktiossa pyritään stimuloimaan hermopäätteitä ja sitä kautta vaikutetaan kehon toimintaan. Neulan ärsytys akupisteessä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Hoitomuotona hierontaa ”kevyempi” eli voidaan usein suorittaa myös silloin, kun kudos ei kestä manuaalista käsittelyä.

Akupunktiolla saadaan apua lihaskireyksiin esimerkiksi jännitysniskaan, rasitusperäisiin vammoihin, erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja sairauksiin, migreeniin ja kivunlievitykseen, esimerkiksi nivelrikosta johtuvaan kipuun.

Life Detox-kehonpuhdistus + jalkojen hieronta

Väsyttääkö? Onko energia lopussa?
Onko kuvottavaa oloa tai hengenahdistusta?
Verenpaine- tai paino-ongelmia?
Allergioita, tulehduksia tai ihottumaa?
Päänsärkyä tai migreeniä?
Masennusta, hermot kireällä tai unihäiriöitä?
Ruuansulatusvaivoja?
Selkä,- nivel tai lihassärkyjä?
Erilaisia sairauksia, esimerkiksi reuma, fibromyalgia, kihti, kilpirauhasen vajaatoiminta?


Detox-kehonpuhdistus on yksinkertainen ja hellävarainen mutta tehokas tapa auttaa kehoasi päästämään irti kuonasta ja myrkyistä. Pidät jalat vesivadissa, minä ohjaan miedon sähkövirran elimistöösi ja johan alkaa tapahtua! Voit saada helpotusta lukuisiin vaivoihin ja sairauksiin kun elimistösi happamuus alkaa vähetä ja hiivat, homeet, bakteerit ja muut poistua. Kuuden kerran sarjan aikana saat 6:n kerran puhdistukset, opastuksen ja neuvot elämäntapa- ja ruokavaliomuutoksiin joilla tuet kehosi tasapainoa sekä jalkahieronnan. Hoito on mahdollista tehdä kahdelle samaan aikaan, joten sopii loistavasti yhteiseksi hemmotteluhetkeksi pariskunnille tai ystävien kesken.

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on kivuton, hygieeninen ja turvallinen hoitomuoto, jolla hierontaa voidaan tehostaa huomattavasti.

Kuivakuppaus tehostaa hieronnan tehoa, joten voisi sanoa sen sopivan kaikille hierontaa tarvitseville. Erityisesti kuivakuppauksesta on todettu olevan apua seuraavissa tapauksissa:
-aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi
-urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
-akillesjänneongelmat ja penikkavaivat
-polvivaivat
-kuona-aineiden ja nesteiden poisto
-kipu- ja akupisteiden käsittely
-kivut ja turvotukset
-lihaskovettumat, lihassäryt ja erilaiset lihasten jännitystilat
-arpikudosten hoito
-verenkierron vilkastuttaminen
-päänsärky
-niveltulehdukset
-tenniskyynärpää
-hiirikäsi
-iskiaskivut

Kuivakuppaus on myös erittäin rentouttavaa, joten välttämättä mitään erityistä vaivaakaan ei tarvitse olla.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakivihieronnassa käytetään mustia basalttikiviä. Tämä johtuu siitä, että kyseinen kivi pystyy varaamaan hyvin lämpöä ja siirtää sen tehokkaasti ihmisen kehoon. Kuumilla 50-52 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Vähentämällä kitkaa (Öljyn määrää vähentämällä) saadaan kuumilla kivillä myös erittäin tehokas hieronta. 

Marmorikivet ja valkoinen jade ovat käytettyjä kiviä kylmäterapiassa.  Niillä on kyky varastoida kylmää ja ne myös siirtävät kylmän tehokkaasti elimistöön. Viileillä kivillä hoidettaessa vähennetään turvotusta, jännitystä, sekä tasapainotetaan kehon ja mielen toimintoja. Kylmät kivet soveltuvat käytettäväksi vammojen hoitoon ja kiinteyttävään hoitoon, vaikutuksena turvotuksen aleneminen, kivunlievitys ja ihon kiinteytyminen.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

 • Voimakkaasti stressiä laukaiseva, vapauttava, rentouttava ja kehoa puhdistava hoito
 • Vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti
 • Veri ja imunestekierto lisääntyy
 • Aineenvaihdunta tehostuu
 • Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa
 • Purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa

Huomioithan ettei hoito sovi sinulle, jos on ihosairauksia, sydänsairauksia, syöpä tai muita vakavia sairauksia. Este kiviterapialle on myös akuutit tulehdukset, kuume ja flunssa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on täydellinen hoitomuoto stressin lievittämiseen! Kosketus stimuloi hermostoa ja hoidon aikana autonominen hermosto tasapainottuu, jolloin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät. Intialainen päähieronta vapauttaa endorfiineja, elvyttää pään alueen verenkiertoa, vaikuttaa pysähtyneisiin energioihin ja rentouttaa pitkävaikutteisesti, jopa 2–3 vuorokauden ajan. Intialaisen päähieronnan aikana käsitellään hartiat, lavat, niska, kallonpohja, pää ja kasvot erilaisilla otteilla ja tekniikoilla. Lisäksi hoidossa käsitellään tarkoin valittuja, tärkeitä akupisteitä. Hoidon jälkeen ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset ja olo tavattoman seesteinen. Hoito sopii kaikenikäisille.

Hoidolla voidaan saada apua esimerkiksi:

 • Stressiin
 • Lihas- ja hermojännityksiin
 • Migreeniin ja päänsärkyyn
 • Ahdistukseen ja unettomuuteen

Hoidon muita terveysvaikutuksia:

 • Lisää verenkiertoa ja lymfan kiertoa
 • Elvyttää solujen hapensaantia
 • Poistaa fyysisiä- sekä tunnetukoksia
 • Vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon
 • Auttaa saavuttamaan fyysistä- ja psyykkistä hyvinvointia
 • Auttaa parantamaan muistia ja keskittymiskykyä
 • Ravitsee hiusjuurta ja parantaa hiustenkasvua
 • Auttaa silmän rasitusoireisiin
 • Vaikutusta myös poskionteloihin ja tinnitykseen
 • Auttaa TMJ-oireisiin (leukanivelten pinnetilat ja purentasäryt)

Huomioithan ettei hoito sovi sinulle jos on aivoverenkiertohäiriöitä, flunssa tai akuutti tulehdus, ihottumaa tai ihorikko, luupiikki tai pahoja kulumia niskassa tai sydämen tahdistin.

Hoitava Hengitys HB ®

Luonnonmukaista apua hengityksen ongelmiin. Useat ihmiset tunnistavat omassa hengityksessään olevan jotakin pielessä, vaikka eivät kärsisikään erityisistä terveysongelmista. Yleisimpinä hengityksen ongelmina pidetään liian pinnallista sekä liian kiihkeää hengittämistä. Arvellaan, että nopean hengästymisen, tai ilman loppumisen tunteen taustalla on tuo tehottomaksi mielletty pinnallinen hengitys. Ajatellaan, että pinnallinen hengitys ei tuo riittävästi elimistöön happea, jolloin henkeä pyritään haukkomaan suuremmin. Tämä johtaa olosuhteisiin nähden liian suureen hengitykseen, eli liikahengitykseen.

Liikahengityksen aiheuttamia oireita ovat mm. hengenahdistus, yskä, kuorsaus, uniapnea, heikko keskittymiskyky, huimaus, päänsärky, rytmihäiriöt, stressi, jännitys, ahdistus, allergiset reaktiot, väsymys ja unihäiriöt.

Syvempään hengityksen ymmärrykseen johdattaa Buteyko-teoria sekä siihen pohjautuva Hoitava Hengitys, jotka selventävät hengitystavan merkitystä laajemmin. Hoitava hengitys -harjoitteilla poistetaan terveen hengityksen esteitä, korjataan huonoja hengitystapoja sekä normalisoidaan järkkynyt hengityskaasujen tasapaino, eli korjataan liikahengitystila. Lisäksi harjoitteilla vahvistetaan ja vapautetaan hengityslihaksia sekä avarretaan nielua. Näin luodaan mahdollisuus sujuvalle, syvälle, mutta samalla kevyelle ja vaivattomalle hengitykselle.

Hoitavaa hengitystä ohjaan etänä. Varaukset ja lisätiedot, ota yhteyttä sähköpostitse.

Reiki Energiahoito

Mikao Usuin luonnollisen parantamisen menetelmän mukaan Reiki vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme ja auttaa meitä saavuttamaan onnellisuuden ja terveyden. Reiki antaa kehomme käyttöön lisää elinvoimaa, jota voimme hyödyntää paranemisen aikaansaamiseksi ja nopeuttamiseksi. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Kaikkialla, ympärillämme ja meissä itsessämme virtaa elämänvoima. Kaikilla meillä on myös luonnostaan kyky käyttää tätä voimaa. Nykypäivä vaatimuksineen ei kuitenkaan tee sitä helpoksi. Uuvumme liian kiireisessä työelämässä eikä vapaa-aikammekaan tuo lepoa ja vahvistusta niin kuin sen pitäisi. Kaikenlainen stressi heikentää energian kiertoa. Siitä voi seurata monenlaisia vaivoja ja sairauksia. Reikin avulla pystytään edesauttamaan kokonaisvaltaista paranemista. Sen avulla sekä keho että mieli saavat uutta energiaa ja sen avulla on mahdollista avata energiatukkeumia. Saatavilla myös kaukohoitona.

Geenituntemuksen kautta kohti yksilöllistä terveydenhoitoa

Geenitutkimus auttaa sinua tekemään valintoja, jotka sopivat parhaiten juuri sinun ainutlaatuiselle geeniperimällesi. Oikealla ravinnolla ja ravintolisillä voidaan ohittaa epäedullisia geenivariaatiota. Kun noudatat geeniperimääsi tukevia valintoja, on suuri mahdollisuus, että riskigeenit eivät koskaan aktivoidu. Geenitesti otetaan sylkinäytteenä. Yleisesti voidaan sanoa, että riskitekijät aktivoituvat seuraavissa tapauksissa:

 •  iän myötä
 •  huonon ravitsemuksen myötä
 •  stressaavissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa
 •  sairastumisen tai loukkaantumisen yhteydessä
 •  kovassa rasituksessa

Näitä kutsutaan myös epigeneettisiksi tekijöiksi. Terveys ja hormonit geenitesti on laaja lähes 60 geeniä sisältävä kokonaisuus, joka on jaettu seuraaviin osa-alueisiin:

 • KEHON HYVINVOINTI: Osa-alueet, joihin raportissa keskitymme, ovat metylaatio (kehon korjaus- ja puhdistumistapahtuma), tulehdustekijät, detoksifikaatio (elimistön myrkynpoisto) ja hapetusstressi.
 • AINEENVAIHDUNTA: Raportissa käydään läpi geenejä, jotka liittyvät rasva-aineenvaihduntaan, sokeriaineenvaihduntaan ja hormonitoimintaan.
 • TUKI- JA LIIKUNTAELIMET: Käsittää luuston, nivelet ja lihakset ja niiden tehtävänä on vastata elimistön tukemisesta, asennosta, suojaamisesta ulkoiselta kuormitukselta, liikkumisesta ja liikkuvuudesta.
 • RAVINTOTEKIJÄT: Tässä osiossa tarkastellaan kofeiinin ja laktoosin vaikutusta elimistöön, suolaherkkyyttä sekä vuorokausirytmin vaikutusta aineenvaihduntaan.
 • HORMONIAINEENVAIHDUNTA: Osiossa käydään läpi geenejä, jotka voivat vaikuttaa hyvinvointiasi heikentävästi hormonitasapainon järkkyessä ympäristötekijöiden, iän tai elämäntapojen vaikutuksesta. Terveyttäsi ja hyvinvointiasi ajatellen on todella tärkeää, että hormoni aineenvaihdunta toimii hyvin.

Terveys ja hormonit geenitestin hinta 320 €. Geenitestiin valittavat lisäosat:

 • Yliherkkyys 50 €
 • Keliakia 50 €
 • Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta 50 €
 • Farmakogenetiikka 80 € (tutkitaan lääkeaineisiin vaikuttavia geenejä)
 • APOE Alzheimerin taudin riski 50 €
 • Ihoterveys 50 €
 • Sport 80 €
 • Silmäterveys 80 €
 • Vastustuskyky 50 €

Geenitestin tulkinta:

Kauttani ostettuun Nordic Genexin n. 60 geenin testiin yhden tunnin kestävä tulkinta 93 €. Tulkinta lisäosien kanssa 1 h 15 min 99 €. Muualta ostettuun Nordic Genexin geenitestiin yhden tunnin tulkinta 99 €. Tulkinta lisäosien kanssa 1 h 15 min 115 €. Tulkinnassa keskitytään ongelma-alueiden ravitsemukselliseen terapiaan. Tulkinta tapahtuu hoitolassani tai etänä. Testin tilaaminen ja lisätietoa testistä saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Dry Needling

Dry needling eli kuivaneulaus on akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neulaus perustuu länsimaiseen lääketieteeseen. Vaikka maailmalla neulausta on käytetty kipujen hoidossa jo pitkään, Suomessa se on vielä suhteellisen uusi hoitomuoto.

Neulahoidolla pyritään lievittämään lihaskipuja ja rentouttamaan lihasta triggerpisteitä käsittelemällä. Triggerpisteet ovat herkistyneitä lihaksen osia, joiden kipu heijastuu usein muualle kehoon. 

Hermosto reagoi akupunktioneulaan ja käynnistää kehossa erilaisia neurofysiologisia reaktioita, joiden ansiosta lihakset rentoutuvat ja kipu lievittyy. Hoito on kivutonta, eikä neulan pistosta välttämättä edes tunne. Hoidon aikana käsitellään useampia triggerpisteitä ja hoito toteutetaan hieronnan yhteydessä asiakasta kuunnellen.

Neulausta voidaan käyttää kivun hoitoon, kuten niska-hartiaseudun vaivojen hoitoon, olkapää- tai kyynärpääkipuihin, alaselän vaivoihin tai jalkojen kiputiloihin. Erityisen tehokas se on  hartiaseudun vaivojen, päänsäryn ja migreenin hoidossa.

Neulaus auttaa kehon luontaista paranemisprosessia: sillä edistetään lihasten normaalia toimintaa ja yhteistyötä. Neulaushoidon onnistuessa lihasten toiminta, voimatasot, suorituskyky ja aineenvaihdunta paranevat. Siten neulaus sopii myös erinomaisesti osaksi urheilijoiden kehonhuoltoa ja palautumista. Esteenä neulahoidolle ovat tulehdustilat, kuume, neulakammo, syöpä sekä lymfaperäinen turvotus.

Dutch-hormonitesti

Dutch Plus on hyvin kattava ja monipuolinen hormonitoimintaa kokonaisuudessaan kuvaava testi. Testi kertoo naishormonien pitoisuudet, progesteronin ja estrogeenin sekä näyttää kaikki kolme estrogeenin muotoa, kun verikoe näyttää vain yhden. Testi näyttää, kuinka estrogeeni poistuu kehosta, joka on tärkeää naishormonien tasapainolle, hedelmällisyydelle ja oireettomille kuukautisille muun muassa.

Naishormonien lisäksi se näyttää mieshormonien määrän kehossa (normaalisti, vähän vai liian paljon) kuinka ne poistuvat kehosta ja tämä voi osalle selittää esim. aknea, hirsutismia ja epäsäännöllistä kiertoa. Testi näyttää myös, kuinka paljon keho erittää mitäkin stressihormonia (DHEAS, kortisoli, kortisoni, DHEA) ja millainen stressikuorma kehossa on. Näiden lisäksi testi kertoo muutamia tärkeitä vitamiineja ja välittäjä-aineita, jotka ovat olennaisia hormonitoiminnalle. Testistä saamme myös tietoa suoliston ja maksan kunnosta sekä toiminnasta.

Jos sinun ongelmasi on esim. väsymys, testistä nähdään kokonaisuudessaan stressihormoneiden määrä, jonka jälkeen voidaan lähteä tukemaan tilannettasi ja elinvoimaasi. Jos taas ongelmasi on runsas vuoto ( ja siitä johtuvat vaivat), näemme testistä estrogeenin määrän kokonaisuudessaan, kuinka se poistuu kehostasi, mistä runsas vuoto johtuu ja tiedetään tarkkaan, kuinka kehoasi on hyvä lähteä tukemaan ja vuotoa rauhoittamaan.

Testi tulee kotiisi ja tehdään ovulaatiosta 4-5 päivän päästä. Jos sinulla ei ole kiertoa, niin katsotaan ottoaika yhdessä. Testipäivänä tehdään virtsa- ja sylkinäytteitä, hyvät ohjeet tulevat testin mukana. Testauksen jälkeen tilaat kuriirin noutamaan testin kotoasi, josta se lähtee laboratorioon analysoitavaksi. Tuloksissa menee 3-4 viikkoa. 

Dutch Plus maksaa 439e. Hinta määräytyy Nordic Clinicin mukaan, joten se ei sisällä analyysia eikä jatko-ohjeita. Tunnin mittainen konsultaatio, jossa käymme esitietolomakkeen sisällön ja testin tulokset, kirjalliset jatko-ohjeet, sekä sähköpostiyhteys tapaamisen jälkeen maksaa 93e. Testin tilaaminen ja lisätietoa testistä saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

GI MAP suolistotesti

GI MAP on suolistotesti, jota suositellaan henkilöille, jotka haluavat hoitaa ja ehkäistä maha-suolikanavan häiriöitä ja/tai parantaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Häiriöitä voivat olla mm. ruoansulatusoireet kuten turvotus, ummetus, ripuli, liiallinen kaasunmuodostus, vatsakipu, ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), tulehdukselliset suolistosairaudet (Crohnin tauti, keliakia, haavainen paksunsuolentulehdus), ruokayliherkkyydet, nivelkipu, vitamiinien tai kivennäisaineiden puutos, tulehdustilat, ihottumat, autoimmuunisairaudet tai epäily hiiva- tai loisinfektiosta.

GI MAP-testi tutkii PCR-menetelmällä mikro-organismien esiintymistä ja määrää suolistofloorassa. Testi tutkii taudinaiheuttajia, mm. dysbioottisia bakteereja, hiivaa, loisia ja sieniä. Lisäksi GI MAP analyysi antaa kuvan ruuansulatuskanavan toimintaan liittyvistä biomarkkereista, mm. rasvan imeytyminen, tulehdusmerkkiaineet sekä suoliston immuunitila (sIgA) ja gluteenivasta-aineet.

GI MAP-testin avulla voi löytyä useita syitä vatsan ja suoliston oireilulle. Testituloksen tietojen perusteella voidaan luoda selkeä yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka on enemmän kuin oireiden lievittämistä. Suunnitelmaan sisältyy henkilökohtaisia ruokavalio- ja lisäravinnesuosituksia sekä suositeltu ajanjakso, jonka kesto riippuu asiakkaan tarpeesta ja hoitovasteesta. Hoitosuunnitelman tavoitteena voi olla dysbioottisten bakteerien eliminointi, hyödyllisen suolistoflooran palauttaminen, suoliston pH-arvon tasapainottaminen, suoliston limakalvon tulehduksen lievittäminen sekä ruoansulatuskanavan yleisen toiminnan tukeminen.

GI MAP- suolistotesti maksaa 389e. Hinta määräytyy Nordic Clinicin mukaan, joten se ei sisällä analyysia eikä jatko-ohjeita. Tunnin mittainen konsultaatio, jossa käymme esitietolomakkeen sisällön ja testin tulokset, kirjalliset jatko-ohjeet, sekä sähköpostiyhteys tapaamisen jälkeen maksaa 93e. Testin tilaaminen ja lisätietoa testistä saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Raindrop-hieronta eteerisillä öljyillä

RAINDROP 💧💧💧
Rentouttavan Young Living Raindrop hoidon aikana asiakkaan jalkapohjiin, selkään ja selkärangalle levitetään hellävaraisin hoito-ottein yhteensä noin 85 tippaa terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä.Hoidossa käytettävät öljyt ovat voimakkaasti antibakteerisia, ja ne vaikuttavat kehon eri kerroksissa monin tavoin. Öljyjen sively- ja hierontatekniikat ovat peräisin pohjoisamerikkalaisilta lakotaintiaaneilta ja aasialaisen akupunktuuriperinteen taitajilta.Raindrop-hoidon tarkoituksena on tukea öljyillä kehon kaikkia elimiä, lihaksia, kudoksia ja luita syvillä solutasoilla. Hoito tukee immuunipuolustusjärjestelmää, korjaa kehon sähkömagneettista tasapainoa ja auttaa kehoa puhdistumaan fyysisestä ja tunneperäisestä kuonasta sekä tukee ryhtiä. Raindrop-hoito kestää noin tunnin.

Hoito ei sovi raskaana oleville, eikä silloin kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana.

#raindrop

#younglivingeteerisetöljyt

Henkilökohtainen terveysvalmennus

Tunnetko olevasi terve? Entä mitä se terveys oikein on? Onko terveys sairauden poissaoloa? Ehei, vaan terveys on tasapainossa oleva keho ja mikä tärkeintä, hyvää oloa. Kun keho alkaa oireilla, se yrittää viestittää sinulle jostakin ongelmasta. Jos otat siihen lääkettä, vaimennat vain oireen, mutta itse ongelmaa se ei paranna. Löytämällä syy oireiden aiheuttajaan, päästään tilannetta korjaamaan, jolloin oireetkin helpottavat. Yleisimmin oireiden juurisyy löytyy suoliston heikosta kunnosta ja ravinnepuutoksista. Jokainen ihminen on yksilöllinen kokonaisuus ja henkilökohtaisessa valmennuksessani kartoitan tilanteesi tarkasti esitietolomakkeella ja haastattelemalla. Tarvittaessa käytän erilaisia funktionaalisia testejä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa yhdistän kaiken opiskelun ja kokemusten kautta hankitun tietotaidon. Saat apua ja neuvoja ravitsemukseen, suositukset tärkeimpiin ravintolisiin, stressinhallintaan ja elintapoihin, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityinä. Olipa oireesi tai vaivasi mitä tahansa, tarjoan hyvinvoinnin asiantuntijuuteni käyttöösi. Tavoitteena sinun kokonaisvaltainen hyvinvointi. Henkilökohtaiseen valmennukseen kuuluu tunnin mittainen konsultaatio, jossa käymme esitietolomakkeen sisällön, kirjalliset jatko-ohjeet, sekä sähköpostiyhteys tapaamisen jälkeen maksaa 93€. Varaukset ja lisätietoa saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Varaa aikasi tästä