Hoidot

Purentalihasten käsittely

Purentaelimistön toimintahäiriöt – TMD (temboromanibular disorders) on yleisnimitys leukanivelen, purentalihasten, hampaiston ja niihin liittyvien kudosten kivuille ja muille ongelmille.

Tavallisimpia oireita ovat hampaiden, pään ja kasvojen alueen, sekä niskahartiaseudun säryt, korvasärky, kuulonalenemat tai herkistymät ja erilaiset naksahdukset suuta avattaessa ja suljettaessa. Ihmisillä, joilla esiintyy yöpurentaa, purentavirheitä tai hampaiden narskuttelua ovat nämä ongelmat yleisiä.

Puremalihasten ja leukanivelten käsittelyllä rentoutetaan kireät lihakset sekä suun ulko- että sisäpuolelta ja normalisoidaan leukanivelten liikettä. Käsittelyn yhteydessä otetaan monipuolisesti huomioon myös muut niska-hartiaseudun kudokset. Käsittely tehdään asiakkaan sietokyvyn mukaan ja tarkoitus ei ole satuttaa vaan päinvastoin rauhoittaa kehoa ja rentouttaa kudoksia.

Akupunktio

On tuhansia vuosia vanha hoitomuoto Kiinasta. Siinä kehoa hoidetaan hyvin ohuilla neuloilla, jotka pistetään tarkasti nk. akupisteisiin, joita kehossamme on sadoittain. Akupunktiossa pyritään stimuloimaan hermopäätteitä ja sitä kautta vaikutetaan kehon toimintaan. Hoitomuotona hierontaa ”kevyempi” eli voidaan usein suorittaa myös silloin, kun kudos ei kestä manuaalista käsittelyä.

Akupunktiolla saadaan apua lihaskireyksiin esimerkiksi jännitysniskaan, rasitusperäisiin vammoihin, erilaisiin tuki ja liikuntaelinvaivoihin ja sairauksiin, migreeniin ja kivunlievitykseen, esimerkiksi nivelrikosta johtuvaan kipuun.

Life Detox-kehonpuhdistus + jalkojen hieronta

Väsyttääkö? Onko energia lopussa?
Onko kuvottavaa oloa tai hengenahdistusta?
Verenpaine- tai paino-ongelmia?
Allergioita, tulehduksia tai ihottumaa?
Päänsärkyä tai migreeniä?
Masennusta, hermot kireällä tai unihäiriöitä?
Ruuansulatusvaivoja?
Selkä,- nivel tai lihassärkyjä?
Erilaisia sairauksia, esimerkiksi reuma, fibromyalgia, kihti, kilpirauhasen vajaatoiminta?


Detox-puhdistus on yksinkertainen ja hellävarainen mutta tehokas tapa auttaa kehoasi päästämään irti kuonasta ja myrkyistä. Pidät jalat vesivadissa, minä ohjaan miedon sähkövirran elimistöösi ja johan alkaa tapahtua! Voit saada helpotusta lukuisiin vaivoihin ja sairauksiin kun elimistösi happamuus alkaa vähetä ja hiivat, homeet, bakteerit ja muut poistua. Kuuden kerran sarjan aikana saat 6×30 min puhdistukset, opastuksen ja neuvot elämäntapa- ja ruokavaliomuutoksiin joilla tuet kehosi tasapainoa sekä jalkahieronnan.

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on kivuton, hygieeninen ja turvallinen hoitomuoto, jolla hierontaa voidaan tehostaa huomattavasti.

Kuivakuppaus tehostaa hieronnan tehoa, joten voisi sanoa sen sopivan kaikille hierontaa tarvitseville. Erityisesti kuivakuppauksesta on todettu olevan apua seuraavissa tapauksissa:
-aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi
-urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
-akillesjänneongelmat ja penikkavaivat
-polvivaivat
-kuona-aineiden ja nesteiden poisto
-kipu- ja akupisteiden käsittely
-kivut ja turvotukset
-lihaskovettumat, lihassäryt ja erilaiset lihasten jännitystilat
-arpikudosten hoito
-verenkierron vilkastuttaminen
-päänsärky
-niveltulehdukset
-tenniskyynärpää
-hiirikäsi
-iskiaskivut

Kuivakuppaus on myös erittäin rentouttavaa, joten välttämättä mitään erityistä vaivaakaan ei tarvitse olla.

Kuumakivihieronta

Tulossa pian…

Intialainen päähieronta

Tulossa pian…

Hoitava Hengitys HB ®

Luonnonmukaista apua hengityksen ongelmiin. Tulossa pian…

Raindrop-hieronta eteerisillä öljyillä

RAINDROP 💧💧💧
Rentouttavan Young Living Raindrop hoidon aikana asiakkaan jalkapohjiin, selkään ja selkärangalle levitetään hellävaraisin hoito-ottein yhteensä noin 85 tippaa terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä.Hoidossa käytettävät öljyt ovat voimakkaasti antibakteerisia, ja ne vaikuttavat kehon eri kerroksissa monin tavoin. Öljyjen sively- ja hierontatekniikat ovat peräisin pohjoisamerikkalaisilta lakotaintiaaneilta ja aasialaisen akupunktuuriperinteen taitajilta.Raindrop-hoidon tarkoituksena on tukea öljyillä kehon kaikkia elimiä, lihaksia, kudoksia ja luita syvillä solutasoilla. Hoito tukee immuunipuolustusjärjestelmää, korjaa kehon sähkömagneettista tasapainoa ja auttaa kehoa puhdistumaan fyysisestä ja tunneperäisestä kuonasta sekä tukee ryhtiä. Raindrop-hoito kestää noin tunnin.

Hoito ei sovi raskaana oleville, eikö silloin kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana.

#raindrop

#younglivingeteerisetöljyt

Varaa aikasi tästä